20 km door Brussel – voor bedrijven

Wil je als individu meelopen onder de vlag van Dertiende Ster? Hier kan je rechtstreeks inschrijven!

Het is algemeen geweten: sporten leidt tot betere prestaties en minder verzuim. Je daarenboven samen inzetten voor een goed doel is een fijne manier om ook de teamgeest te bevorderen. Dertiende Ster heeft een specifiek aanbod voor bedrijven en groepen. Wil jij je medewerkers uitdagen met een sportieve prestatie, en bovendien een goed doel steunen?

Aanbod

Schrijf uw (bedrijfs)team in, en Dertiende Ster zorgt voor de rest. We schrijven de lopers aan en houden hen op de hoogte met alle praktische informatie. We zorgen ook voor een technisch T-shirt. Via het ‘brons’ sponsorpakket kan uw logo op dit T-shirt bijgedrukt worden. Het is ook mogelijk te opteren voor een ‘gepersonaliseerd’ T-shirt (kleurkeuze + enkel uw logo naast dat van Dertiende Ster).

Daar bovenop kan je ook optioneel kiezen voor een sponsorpakket via het plaatsen van een eigen banner en/of een eigen onthaalstand.

Prijzen

ItemPrijs
Inschrijvingspakket ‘basic’ (inschrijvingsnummer, algemeen T-shirt, bewaakte vestiaire, vestjesshuttle). Per 10 lopers 1 gratis.75,- pp
Inschrijvingspakket ‘premium’: basic + gepersonaliseerd T-shirt (eigen kleurkeuze & eigen bedrijfslogo + logo Dertiende Ster) – mogelijk vanaf 20 lopers95,- pp
Sponsorpakket ‘brons’: logo op de T-shirts 150,-
Sponsorpakket ‘silver’: logo op T-shirts, banner ter plaatse, foto + vermeldingen op sociale media 300,-
Sponsorpakket ‘gold’: silver + eigen onthaalstand (max 10m2) 500,-

Dertiende Ster zorgt hoe dan ook voor een bewaakte vestiaireruimte in de onmiddellijke omgeving van het Jubelpark, waar lopers zich kunnen omkleden. We voorzien versnaperingen, vestjes-shuttle en de nodige morele steun.

Inschrijven

Geïnteresseerd? Vul dan hieronder vrijblijvend het contactformulier in, dan bezorgen we u een offerte. (Het aantal lopers dat u hieronder invult hoeft nog niet definitief te zijn.)