20km door Brussel – zondag 26 mei 2024

Ben je werkgever en ben je op zoek naar een sportieve uitdaging voor je werknemers? Bekijk hier ons aanbod voor bedrijven!

Sinds enkele jaren is Dertiende Ster ook actief rond de 20 km door Brussel. Ons aanbod bestaat uit een totaalpakket: we regelen je inschrijving, zorgen voor je borstnummer en we voorzien een technisch T-shirt. Daarnaast zorgen we ook voor een uitgebreide omkadering: uitvalsbasis in de buurt van de start/aankomst nabij het Jubelpark met bewaakte vestiaire, hapje/drankje voor en na, ‘vestjes shuttle’, …

Wij zorgen niet alleen voor de inschrijving (ter waarde van 25 euro), maar maken voor iedere deelnemer ook voor een technisch loopshirt (ter waarde van 20 euro). Bovendien wordt in de nabijheid van de start een meeting point voorzien met bewaakte vestiaire, wc, verfrissingen en morele steun voor onze lopers.

Als tegenprestatie vragen we dat individuele lopers zich engageren om ten minste 80 euro aan sponsorgeld in te zamelen (meer is uiteraard zeer welkom!).

20 km wandelen?

Wist je dat ook wandelaars welkom zijn op de 20km door Brussel?

Inschrijven

Inschrijven als individuele loper kan door onderstaand formulier in te vullen. Ben je zelf werkgever, of is jouw werkgever op zoek naar een collectief aanbod? Bekijk dan ook ons aanbod voor bedrijven!

Update: de inschrijvingen zijn (vervroegd, door de organisatie) afgesloten. Wil je nog meelopen? Vul alsnog onderstaand formulier in, dan houden we je op de hoogte als er nog mogelijkheden zijn (maar we kunnen dus geen startnummer meer garanderen).