20km door Brussel – zondag 31 mei 2020

Sinds enkele jaren is Dertiende Ster ook actief rond de 20 km door Brussel. Ons aanbod bestaat uit een totaalpakket: we regelen je inschrijving, zorgen voor je borstnummer en we voorzien een technisch T-shirt. Daarnaast zorgen we ook voor een uitgebreide omkadering: uitvalsbasis in de buurt van de start/aankomst nabij het Jubelpark met bewaakte vestiaire, hapje/drankje voor en na, ‘vestjes shuttle’, …

We werken met een groepsinschrijvingsformulier voor Dertiende Ster van de organisatie. Gebruik de knop “sluit aan bij grote ploeg”, en vul alle gegevens aan. Lukt het niet via deze site? Stuur dan een mailtje met de nodige gegevens  (naam, geboortedatum, adres, telefoon, mailadres, geschatte tijd 20km).

Wij zorgen niet alleen voor de inschrijving (ter waarde van 25 euro), maar maken voor iedere deelnemer ook voor een technisch loopshirt (ter waarde van 20 euro).
Bovendien wordt in de nabijheid van de start een meeting point voorzien met bewaakte vestiaire, wc, verfrissingen en morele steun voor onze lopers.

Als tegenprestatie vragen we dat individuele lopers zich engageren om ten minste 75 euro aan sponsorgeld in te zamelen (meer is uiteraard zeer welkom!!!).