Nieuws

Dertiende Ster

Party for Ethiopia brengt €1700 op!

Music For Life 2016 zit er op. De Warmste Week bracht een recordbedrag voor allerlei goede doelen op. Afgelopen vrijdag vond een van die acties in Weelde plaats bij de familie Dries ten voordele van Dertiende Ster. Zij organiseerden een fuif, “Party for Ethiopia”.

Sinds enige tijd zijn de familie Dries de trotse bezitters van de hele inboedel van het legendarische cafe De Leeuw. De beschikbare ruimte was onderverdeeld in een gezellig cafe en in een dansruimte waar de muziek van de dienstdoende DJ’s wat meer aanwezig was. Het was gezellig druk, het vocht vloeide rijkelijk en zo nu en dan schoffelden de voetjes over “de dansvloer”. Ondermeer gastvrouw Inge toonde haar talenten achter de knoppen.

Om de kassa nog wat meer te spijzen werden er ook flessen wijn te koop aangeboden.

En zo kwamen de euro’s vlot binnen voor de projecten van Dertiende Ster in Ethiopië. De totale opbrengst van de avond bedroeg het mooie bedrag van €1700,00! Merci in ieder geval aan de mensen die kwamen afgezakt naar Weelde en vooral een dikke merci aan de familie Dries, Jef en Inge, voor hun engagement !

De Warmste Week van Music For Life zelf bracht in totaal het recordbedrag van 7.802.913 euro op. Bij de vorige editie stopte de teller nog op 5,1 miljoen euro.