Nieuws

Dertiende Ster

Kalender en Postkaarten 2015 nu beschikbaar!

Je kan vanaf nu de kalender 2015 tvv Dertiende Ster bestellen. Fotograaf Arjan Van Dijk stelt op deze kalender het kind centraal met prachtige foto’s als resultaat: een pareltje om te hebben of cadeau te geven!

Je kan ook postkaarten bestellen: we bieden 2 sets van 4 kaarten die je kan gebruiken voor Kerst, Nieuwjaar, verjaardag,…

We zijn heel blij met de medewerking Arjan Van Dijk (www.arjanvandijk.nu). Arjan is een artistieke duizendpoot en fotograaf met een hart voor Ethiopië. Door middel van fotografie wil hij laten zien dat Ethiopië niet enkel een land is van honger, droogte en armoede, maar ook een bijzonder mooi land met een rijke geschiedenis, verrassende natuur en “mooie” mensen (in alle betekenissen). Tijdens zijn vele reizen is er een warme duurzame relatie met het land ontstaan en via zijn foto’s is hij betrokken bij een aantal projecten. Ook deze kalender voor Dertiende Ster past in dat kader. Neem dus zeker ook eens kijkje op zijn website.

Zoek je een origineel cadeautje voor onder de kerstboom? Wil je iemand (of jezelf natuurlijk) een leuk cadeau doen en tegelijk de kinderen in Ethiopië steunen? Dan is deze kalender de ideale keuze.