Dertiende Zondag 2.0

Dertiende Zondag 2.0

Dertiende Zondag wordt dit jaar hervormt. De locatie blijft hetzelfde, het concept wordt wat aangepast maar de datum verandert naar zondag 10 september 2017, te Sint-Albertuscollege, Haasrode.

Onze traditionele “Dertiende Zondag” is een vaste waarde in het activiteitenaanbod van Dertiende Ster. Het is een jaarlijkse grote barbecue waar onze sympathisanten elkaar, ons en onze projecten kunnen ontmoeten. Dat ontmoetingsmoment vinden we belangrijk en willen we dan ook in stand houden.

Traditioneel hielden we deze Dertiende Zondag ook letterlijk op de Dertiende Zondag van het jaar. In de praktijk was dit steeds rond Pasen, en meestal de zondag vóór de Paasvakantie. Maar omdat een steeds groter deel van ons publiek bestaat uit (adoptie)ouders van Ethiopische kinderen, en deze kinderen stilaan de middelbare-school leeftijd bereiken is deze datum minder en minder houdbaar (omwille van examens). Tegelijk kregen we de feedback dat het concept voor deze leeftijdsgroep misschien aan een update toe was.

De reden om de Dertiende Zondag dit jaar te hervormen en naar een andere datum te verplaatsen.

Tot dan!